واکسن سل دارای محدودیتهایی است و تحقیق برای تهیه واکسن سل جدید در حال انجام است.[۱۲۰] چند کاندیدای احتمالی در حال حاضر در فاز ۱ و ۲ کارآزمایی بالینی هستند[۱۲۰] و همچنین دو رویکرد اصلی در حال تلاش برای بهبود اثربخشی واکسن موجود هستند:
در سال ۲۰۱۰، درمانی توصیهشد برای سل ریوی تازه بروز کرده که ترکیبی از آنتیبیوتیکها به مدت شش ماه میباشد. برای دو ماه اول، ریفامپیسین، ایزونیازید، پیرازینامید و اتامبوتول تجویز شود.
اگر سل عود کند، قبل از شروع درمان برای تعیین آنتیبیوتیکهایی که به آن حساس است، آزمایش انجام دهید.
[۶۰] آزمایش خون برای تشخیص آنتیبادیها دقیق یا حساس نیست، بنابراین توصیه نمیشود.[۶۱] سل نهفته[ویرایش]
و رنگ آمیزی اورامین-رودامین و پس از آن میکروسکوپ فلورسانس[۲۳]
بیماری ریوی مزمن، یکی دیگر از عوامل خطرساز قابل توجه است. بیماری سیلیکوز خطر را حدوداً ۳۰ برابر میکند.
[۷] افراد مبتلا به عفونت نهفته نیز درمان میشوند تا از ابتلای آنها به بیماری سل فعال در آینده جلوگیری شود.[۷۳] سازمان بهداشت جهانی درمان با مشاهده مستقیم را توصیه میکند. در این روش درمانی، ارائهدهنده بیماری سل مثانه مراقبتهای بهداشتی، مصرف دارو توسط فرد را مشاهده مینماید. هدف، کاهش تعداد افرادی است که آنتیبیوتیکها را بهطور مناسب مصرف نمیکنند.[۷۴] با این حال، شواهد برای حمایت از درمان با مشاهده مستقیم، ضعیف است.[۷۵] روشهایی که به مردم یادآوری میکند که درمان بسیار مهم است، مؤثر میباشند.[۷۶] شروع جدید[ویرایش]
مشکلی که در بدن فرد مبتلا به سلیاک ایجاد میشود، صاف شدن پرز روده است.
مشاهده لیست تمام پزشکان مطالب پزشکان آیا بعد از جراحی بینی مشکل تنفسی به وجود میآید؟
شاید اجتناب از گلوتن سخت باشد اما مواجه شدن با این بیماری سختتر از نخوردن گلوتن است.
دنبال رژیم غذایی مناسب برای بیماری سلیاک هستی؟ حتما با دکتر سلیاک مشورت کن.
غذاهای بدون گلوتن که در رژیم غذایی بیمار سلیاک جای دارد شامل موارد زیر است:
به نظر میرسد برخی از تغییرات ژنی خطر ابتلا به بیماری سلیاک را افزایش میدهند. با این حال داشتن این گونه ژنها به این معنی نیست که حتما به بیماری سلیاک دچار خواهیدشد، بلکه نشانمیدهد که عوامل دیگری نیز دخیل هستند.
نوع ریوی مرتبط با برآمدگیها به عنوان یک آسیبشناسی توسط دکتر ریچارد مورتون در سال ۱۶۸۹ تعیین شد.[۱۰۰][۱۰۱] با این حال، سل انواع مختلفی از علائم را داراست، از این رو، سل تا دهه ۱۸۲۰ به عنوان یک بیماری واحد شناسایی نشده بود. این بیماری در سال ۱۸۳۹ توسط جی.ال. شوئن، سل نامیده شد.
Comments on “New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل”